Μην χασετε

O Σταμάτης Γoνίδης θα γίνει μπαμπάς: «Δεν ήθελα να απoκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο»

Ο Σταμάτης Γονίδης στα τέλη του χρόνου θα κρατάει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του καθώς έχει ήδη μία κόρη, την Στεφανία από τον προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, έχει γίνει και παππούς από την κόρη του η οποία ακολουθεί τα δικά του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Η σύζυγός του Κατερίνα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μένουν μαζί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, την Κύθνο. Εκεί, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του νιώθουν ασφαλείς καθώς δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού.

Εκεί μάλιστα σκοπεύουν να παραμείνουν μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Πάντως, η ευχάριστη αυτή εξέλιξη της ζωής ζευγαριού δείχνει να ικανοποιεί ιδιαίτερα τόσο τον Σταμάτη Γονίδη όσο και τη γυναίκα του με την οποία είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια. Μόλις το 2015 όμως οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους.

Advertisements

Ο ερχομός του παιδιού τους απλά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πάντως, σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Γονίδης είχε παραδεχτεί για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα