Μην χασετε

O Θοδωρής Μαραντίνης απαντάει σε αυτούς που είπαν χοντρή την Σίσσυ Χρηστίδου

Στα υπονοούμενα του πάνελ του «Ηappy Day» για τα περιττά κιλά  της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε δημόσια ο σύζυγός της. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Hilton για τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Taste the Fashion» και η εμφάνισή της σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Τα πιο καυστικά από τα σχόλια αυτά ακούστηκαν από τον Δημήτρη Παπανώτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν μπορούσε να τα αφήσει ασχολίαστα, υπερασπιζόμενος συγχρόνως το το γυναικείο σώμα ως ένα θαύμα από μόνο του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Advertisements

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.

Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.

Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!

Θ.»

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους! Θ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα