Μην χασετε

«Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε.»: Έξαλλη η Ρεγγίνα Μακέδου με όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς

Σε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Happy Day» προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς και τα σχόλιά του για τη λευχαιμία ήταν που έκαναν τη Ρεγγίνα Μακέδου, να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στα social media.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Τετάρτης.

 

Ωστόσο, η δήλωση αυτή έκανε τη Ρεγγίνα Μακέδου, να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στα social media.

Advertisements

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».


Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη (2/1) ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτή τη δήλωση, τονίζοντας πως δεν αφορούσε τον ίδιο αλλά ένα πολύ δικό του πρόσωπο.

«Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη, ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

Και συμπλήρωσε: «Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο. Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα