Υλικά
Για 2 άτομα
2 μεγάλους κρίθινους ντάκους
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι λευκό
λίγο δυόσμο
λίγες ελιές
2 ντομάτες
κάππαρη
ρίγανη
κομματάκι τριμμένου τυρί φέτα
Εκτέλεση
Βρέχουμε ελαφρώς τα παξιμάδια και τα ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις ρίχνουμε από πάνω από το παξιμάδι, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τις ελιές, αφού έχουμε αφαιρέσει το κουκούτσι, τον δυόσμο, την κάπαρη και την ρίγανη, λίγο λαδάκι ακόμα και οι ντάκοι σας είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη!
Advertisements