Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας, ταιριάζει πολύ με φρέσκια σαλάτα
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Μαϊντανό
4 κουταλιές του γλυκού φυτική μαργαρίνη
200 γραμμάρια αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι ή πάπρικα
6 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 κρεμμύδια
Εκτέλεση
Πολτοποιείτε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό και τα προσθέτετε στο μπολ.
Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Αν το μείγμα σας φανεί νερουλό, ρίχνετε περισσότερο αλεύρι. Προσθέτετε λίγη μαργαρίνη, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι ή πάπρικα και ανακατεύετε.
Περιμένετε να κάψει η μαργαρίνη και ρίχνετε κουταλιές της σούπας στο τηγάνι. Αφήνετε τους ντοματοκεφτέδες να ροδίσουν καλά από κάθε πλευρά για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά και τους τοποθετείτε πάνω από ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.