Μην χασετε

Νύχτα τρόμου για τη Φουρέιρα: «Πήγαν να με σκοτώσουν!»

Σοκ προκάλεσε η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτοντας πως στην προσπάθειά της να του ξεφύγει λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

«Μάλλον ήθελε να μας σκοτώσει, δεν εξηγείται αλλιώς, μας κυνηγούσε σε όλη τη Γλυφάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη νύχτα. Μαζί με τον αγαπημένο της Σπυράγγελο Λυκούδη ξεκίνησαν για την παραλιακή, αλλά η βόλτα τους μόνο ξέγνοιαστη δεν ήταν. Βλέποντας έναν παπαράτσι να εμφανίζεται από το πουθενά και να τους παίρνει στο κατόπι, βρέθηκαν πρωταγωνιστές σε ταινία καταδίωξης. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τα φωτογραφικά φλας, μιας που ήταν στην αρχή της σχέσης τους, άρχισαν να αναπτύσσουν ταχύτητα.

Το κοντέρ της βελόνας ξεπέρασε το όριο, όμως η μηχανή του φωτογράφου ήταν διαρκώς από πίσω τους. Το ζευγάρι έμπαινε στα στενά της Γλυφάδας με την Ελένη να κρύβει το πρόσωπό της και τον Σπυράγγελο να προσπαθεί να μη χάσει τον έλεγχο. «Καταλήξαμε να κάνουμε τους «Fast and Furious» στο δρόμο, με έναν παπαράτσι να μας ακολουθεί από πίσω. Ήταν πολύ καταπιεστικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Παίρνοντας μια απότομη στροφή κατάφεραν να του ξεφύγουν, όμως όπως παραδέχεται η Ελένη ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνες τις στιγμές. Το μόνο που την παρηγορεί είναι πως όλο αυτό το κυνηγητό ο εδώ και οκτώ μήνες αγαπημένος της το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία. «Είναι λίγο παραβίαση κάποιες φορές όλο αυτό, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον άνθρωπο που έχω στη ζωή μου. Αλλά με αγαπάει κι έτσι δεν τον ενοχλεί σε επίπεδο που να μας κάνει κακό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

youweekly.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα