Μην χασετε

«Μου είναι πιο εύκολο να κλαίω»: «Έσπασε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο

«Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις μέρες μετά τον θάνατό του έπαθα πνευμονικό οίδημα»

 

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σε λίγο καιρό από τη μέρα που ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας σήμερα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η ανιψιά του Αλεξάνδρα για τον πατέρα της, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του αποκαλύπτοντας πως η απώλειά του είναι ένα γεγονός που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει αλλά και πως μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να ακούσει ολόκληρο τραγούδι του καθώς δακρύζει στο άκουσμά τους. (δες εδώ τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Μικρούτσικου)

Advertisements

«Θα σας πω απλά ότι ακούσω τραγούδια του στο ραδιόφωνο, επειδή ακούγονται συνέχεια, και αλλάζω σταθμό. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω ένα τραγούδι του ολόκληρο. Έφυγα ακόμα και όταν παίξανε τη «Ρόζα» του στο J2US. Βρήκα κάτι άλλο να κάνω εκείνη την ώρα. Δεν το χω πει στην Ελένη ότι δε μπορώ να ακούσω τα τραγούδια του αλλά της έχω πει να αλλάξει σταθμό και καταλαβαίνει ότι είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Μου είναι αδύνατο… Δεν είναι ένα ξαφνικό γεγονός που σε ξαφνιάζει.

 

Είναι ένα πράγμα που είχε το χρόνο του με την έννοια ότι ήταν ένας καρκίνος που τον πάλεψε, έδωσε μάχη τρομερή. Ήταν ετοιμοθάνατος και έδινε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και να πρέπει να πει τους “7 νάνους” που σημαίνει ότι σήκωνε το πιάνο επάνω. Έτρεμαν τα χέρια του την ώρα που σου μίλαγε και την ώρα που ερμήνευε σήκωνε το πιάνο επάνω. Έλεγες, “θα το βγάλει το τραγούδι;”

Δεν έβγαζε απλά το τραγούδι, έβγαζε όλη την παράσταση και ξεσήκωνε τον κόσμο…. Μερικά πράγματα για κάποιους δυστυχώς είναι δύσκολο να αφομοιωθούν… Μου είναι πιο εύκολο να κλαίω… Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις μέρες μετά τον θάνατό του έπαθα πνευμονικό οίδημα» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα