Υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας με μίνι φλογέρες.
Υλικά για 20 φλογέρες:
20 φύλλα σπρινγκ ρολ
500 γρ. φέτα
1/2 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ζεστό ρακί μαζί με 2 κ.σ. μέλι
Σουσάμι ψιλοκομμένο
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το κλείσιμο του φύλλου:
Χτυπάτε 1 κ.σ. αλεύρι με 3 κ.σ. νερό
Διαδικασία:
Σε ένα μπολ θρυματίζετε τη φέτα. Ρίχνετε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύετε απαλά για να μην κοκκινίσει το μείγμα. Βάζετε λίγο από το μείγμα πάνω στο φύλλο, τυλίγετε σε ρολάκι και το κλείνετε με το μείγμα από νερό και αλεύρι. Τηγανίζετε τις φλογέρες σε αρκετό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Τις βγάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν από το λάδι. Περιχύνετε με το ρακόμελο, πασπαλίζετε με το ψημένο σουσάμι και σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε να διατηρήσετε τις φλογέρες άψητες στην κατάψυξη, αφού τις πασπαλίσετε με λίγο αλεύρι και τις τοποθετήσετε μέσα σε ένα σκεύος με καπάκι.