Μην χασετε

Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αuτοκτονήσω, ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου, δεν είχε νόημα για μένα η ζωή»

Η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, ενώ αναφέρθηκε στις λάθος επιλογές, τις οποίες πραγματοποίησε, αλλά και στον καρκίνο που πέρασε.

 

Οι θυσίες που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου για την καριέρα της

Όπως υπογράμμισε η χορεύτρια και ηθοποιός «δεν βρέθηκα τυχαία στο θέατρο. Έδωσα τα πάντα. Πέθαινε ο Φρέντυ Γερμανός και εγώ πήγαινα και δούλευα στο θέατρο. Δεν έκανα καλά, θυσίασα πολλά. Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα. Είχα πίκρα γιατί τους έχασα όλους νέους. Η μαμά μου διαισθανόταν ότι πέθαινε και μου έλεγε κοριτσάκι μου έλα να με δεις. Δεν ήθελε να με πληγώσει, αλλά εγώ καταλάβαινα».

Για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη μητρότητα που στερήθηκε, η Μαρία Ιωαννίδου επεσήμανε «έλεγα στο Σειληνό πως θα φύγω, γιατί η μητέρα μου πεθαίνει και μου έλεγε αστειεύεσαι είναι η Μελίνα Μερκούρη κάτω. Στον πατέρα μου δεν είπα αντίο και το έχω μετανιώσει. Δεν έκανα παιδί. Ο Σειληνός είχε ένα κοριτσάκι δίπλα του, πρέπει να προσέχεις όταν έχεις ένα κοριτσάκι δίπλα σου, γιατί εγώ έκανα πολλές εκτρώσεις μαζί του και δεν μπόρεσα να κάνω παιδί με τον Γερμανό. Βγήκε ο Νίκος Μουρατίδης, δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που έγραψε για τον Σειληνό; Είναι ντροπή του αυτού του κυρίου. Μόνο εγώ ξέρω πόσο άντρας ήταν ο Σειληνός».

Advertisements

 

Οι λάθος επιλογές της Μαρίας Ιωαννίδου

Όσον αφορά τις λάθος επιλογές της, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε «θυμάμαι έκλαψα πολύ όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από το θέατρο όταν εμφανίστηκα σeξι στη σκηνή. Ο Σειληνός είπε να ντυθώ έτσι, δεν ήταν σeξι το σώμα μου, δεν ήταν χυδαίο. Μεγαλώνοντας όλο αυτό νομίζω μου έκανε κακό στη δουλειά. Ο Λεμπέσης όταν παράτησα τον χορό με είδε για έναν ρόλο που μου πήγαινε και είπε εγώ δεν παίρνω κορίτσια που κάνουν playboy και εμφανίζονται με αστεράκια στο στήθος. Μετά έπαιξα στις “Δούλες” του Ζενέ, στην “Παναγία των Παρισίων” και πήρα τις καλύτερες κριτικές».

 

Αναφερόμενη στο βιβλίο της «Άνω Τελεία», που πρόκειται να γίνει και τηλεοπτική σειρά, τόνισε «μου έγινε μία πρόταση από τον κύριο Καπελούζο, που κάναμε το “Μην Ψαρώνεις”. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει» και συμπλήρωσε «νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ».

Για τον Φρέντυ Γερμανό, η Μαρία Ιωαννίδου είπε «όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη» και προσθέτει «ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε».

Advertisements

 

Τέλος, για την αφέλεια που έβγαζε στον τηλεοπτικό φακό, κατέληξε «φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα. Μου το έλεγε συνέχεια και η Ναταλία. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα