Μην χασετε

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου είπε “μασάς με τόσο πολύ στιλ την τσίχλα” και έτσι πήρα τον ρόλο!»

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική της διαδρομή.

 

Ανάμεσα σε άλλα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι έχουν μείνει στον χορό, ενώ ήμουν και ηθοποιός στην πορεία. Αυτό είναι το κακό που μου έκανε λίγο ο Δαλιανίδης, καλά να είναι εκεί που είναι! Η τσίχλα! Η τσίχλα! Γιατί όλοι έλεγαν ‘’με πόσο ταλέντο μασάει την τσίχλα της’’.

Μα είχα και άλλο ταλέντο, παιδιά. Μου έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης ‘’μασάς με τόσο πολύ στιλ την τσίχλα’’. Ξέρετε πως με πήρε; Είμαστε ζευγάρι με τον Σειληνό και είμαστε στο Ρεξ χωρίς να έγω εγώ καμία σχέση με τον κινηματογράφο. Τελικά πρέπει να το δηλώσω. Δεν είμαι αστέρι του κινηματογράφου, είχα κάποιες συμμετοχές».

Advertisements

 

«Απλώς έτυχε οι τρεις τελευταίες ταινίες του Διαλιανίδης να είναι από τις πιο καλές του. Η ‘’Ελληνίδα στο Χαρέμι’’, το ‘’Μαριχουάνα Στοπ’’ και το ‘’Κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας’’.

Καθόμαστε λοιπόν και μασούσα μια τσίχλα στην πραγματικότητα, κοριτσάκι ήμουν. Ξαφνικά με κοιτάζει ο Διαλιανίδης και μου λέει, ‘’Μαράκι, για μάσα την τσίχλα σου’’.

Συνέχισα να την μασάω και μου ζήτησε να γυρίσω και προφίλ και ανφάς. Σκέφτηκα ότι με κορόιδευε αλλά μου πρόσθεσε ‘’τον πήρες τον ρόλο’’.

Όταν τον ρώτησα ποιο ρόλο, ‘’το χαζοχαρούμενο κοριτσάκι με την τσίχλα’’ μου είπε. Έτσι πήρα τον ρόλο», ανέφερε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου στο Chart Show.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα