Μην χασετε

Μανούσος Μανουσάκης: «Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»

Ιστορίες των ελληνικών σίριαλ ανέδειξε η Δώρα Αναγνωστοπούλου μέσα από το Mega Stories. Ανάμεσα στους δημιουργούς που μίλησαν στην εκπομπή ήταν κι ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μοιράστηκε μία ιστορία από τους Ψίθυρους Καρδιάς, που σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

 

«Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια είναι εκεί, οι κοπελίτσες δοκιμάζουν τα φορέματά τους μία εβδομάδα κι έκανα πρόβες πως θα χορέψουν. Έχουμε στήσει τα τραπέζια κι έχουμε νοικιάσει 500 καρέκλες για να έρθει όλος ο κόσμος κι ήρθε όλος ο οικισμός. Η σειρά έπαιζε Δευτέρα κι εμείς τα νυχτερινά γυρίσματα τα κάναμε Δευτέρες λόγω των θεάτρων που μπορούν οι ηθοποιοί. Η σειρά έπαιζε 10 το βράδυ κι 21.30 άρχισαν να φεύγουν. Πού πάτε; Πάμε να δούμε το επεισόδιο και θα ξανάρθουμε. Πήγαν κι ήρθαν ξανά για το γύρισμα.

 

Advertisements

Έχουμε μια σκηνή, που έχει δώσει το πρώτο φιλί η Ερατώ με τον Απόστολο και γυρνά σπίτι της βράδυ, που ο οικισμός είναι άδειος και μπαίνει στο χωλ με ένα μεγάλο καθρέφτη. Βγάζει το πουκάμισό της από τη μέση και πάνω κι αρχίζει να αισθάνεται το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο, γύρισαν όλες οι γυναίκες Ρομά και με περικύκλωσαν. Ντροπή Μανουσάκη, ρεζίλι μας έκανες. Έρχεται η στιγμή που θα γυρίσουμε ερωτική σκηνή. Πιο σεμνή ερωτική σκηνή δεν έχω κάνει φοβούμενος τις αντιδράσεις. Μόνο μάτια και χέρια κοντινά. Παίζεται και με μεγάλη αγωνία περιμένω τι θα μου πούνε και γυρνάνε και μου λένε έτσι μπράβο Μανουσάκη με άντρα, όχι μόνη της» αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα