Μην χασετε

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο – Δεν μου λένε κάτι τα φρύδια στο κορίτσι »

Ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλον για το γνωστό μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή!

 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και στα νέα μέλη του ριάλιτι μόδας, ενώ σχολίασε και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ασχολούμαστε μαζί της χωρίς λόγο.

«Νομίζω έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της, χωρίς λόγο. Αντί να μιλάμε για έναν υπέροχο Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, που έχουν κάνει καριέρα, μιλάμε για ένα κορίτσι που έκανε αφιέρωμα το CNN. Tα κανάλια και τα sites μπορούν να βγάλουν αύριο ένα οποιοδήποτε fenomenal πράγμα. Δεν μου λένε κάτι τα φρύδια στο κορίτσι.

Advertisements

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος εξτραβαγκάντ αλλά δεν πουλάω αυτό. Εγώ πουλάω ένα εμπόρευμα, το βάζω στη βιτρίνα και το παίρνουν. Δεν πουλάω τον εαυτό μου», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

 

 tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα