Μην χασετε

Λάκης Γαβαλάς: «Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος.»

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις»

 

Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας δηλώνει στο Secret των Παραπολιτικών και της Σάσα Σταμάτη ότι δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς και λέει για τη βίλα του στη Μύκονο:

Advertisements

«Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

 

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο  με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκαλύπτει.

Advertisements

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα