Μην χασετε

Κoλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Eurovision και Victor Vernicos: «Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ»

Την τελευταία πρόβα του Victor Vernicos στη σκηνή της Eurovision 2023 σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ανοιχτά.

 

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Advertisements

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα