Μην χασετε

«Καρφιά» Γιώργου Λιάγκα για Σούπερ Κική: «Είπε θα τα πούμε στο Ιnstagram, για να πάρει και κανένα follower. Αχ Θεέ μου»»

Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης 24/2 η Σούπερ Κική, μαζί τις δύο φίλες της. Λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 23/2, η influencer και οι δύο φίλες της εξήλθαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι τους.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών ήταν εκεί και εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις της γνωστής influencer. Τα λεγόμενα αυτά σχολίασαν την Παρασκευή 24/2 στην εκπομπή, Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι αιχμηρός για μία ακόμη φορά. (Δες εδώ τα πρώτα λόγια της Σούπερ Κικής)

«Τι σχόλια να κάνω τώρα; Έχει περάσει όλη αυτή την περιπέτεια, έχουμε μάθει τα πάντα, κάνει δηλώσεις μέσα από τις φυλακές και δεν ήθελε να τα πει στην κάμερα. Το να κάνεις 3 λεπτά αργότερα μπάνιο δεν θα σε κάνει πιο καθαρή, αφού είσαι βρώμικη, τρεις μέρες άπλυτη, θα πας να κάνεις μπάνιο. Είπε τρεις τέσσερις φορές θα τα πούμε στο Instagram, για να πάρει και κανένα follower. Αχ Θεέ μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα