Μην χασετε

«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»: Η Παρασκευή Κερασιώτη ποζάρει με την ποδιά της και στέλνει σε όλους ένα δυνατό μήνυμα

Μήνυμα με κοινωνικό περιεχόμενο θέλησε να περάσει η Παρασκευή Κερασιώτη από το GNTM, που εργάζεται ως σερβιτόρα για τα προς το ζην.

 

Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο της μόδας και παράλληλα δουλεύει και ως σερβιτόρα, όπως αποκάλυψε και με ένα νέο βίντεο στο TikTok.

Η Παρασκευή Κερασιώτη φορώντας την ποδιά της έστειλε ένα δυνατό μήνυμα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Advertisements

Παρασκευή Κερασιώτη: «Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια ποδιά και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και πάρα πολλά ακόμα.

 

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

@paraskevi.kerasiotiΜε ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️

♬ original sound – emma🤍

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα