Μην χασετε

Ισμήνη Καλέση: «Για 2 χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Ζούσα πάντα μαζί της»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, γεμάτη αποκαλύψεις έδωσε η Ισμήνη Καλέση στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega.

 

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε ψυχίατρο και βαριά χάπια για δύο χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ενώ αναφέρθηκε στα περισσότερα χρήματα που έβγαλε μέσα από δουλειά της και που τα επένδυσε, καθώς και στον γάμο της.

«Τα περισσότερα λεφτά που πήρα ήταν από φωτογράφηση που έκανα για το Playboy. Τα επένδυσα και αγόρασα ένα βενζινάδικο. Είμαι παντρεμένη περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν λέω την ηλικία μου» ανέφερε η Ισμήνη Καλέση αρχικά.

Advertisements

«Δεν εκτιμώ τον χώρο, ούτε εκείνος μπορεί να με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό περιβάλλον δε μου άρεσε ποτέ. Και τότε ήμουν στενοχωρημένη, γιατί εγώ δεν ταιριάζω με αυτό. Οι ηθοποιοί θα έπρεπε να έχουν αλληλεγγύη και σύμπνοια. Γι’ αυτό είναι σε αυτά τα χάλια τώρα» πρόσθεσε στη συνέχεια και εξομολογήθηκε πως δεν έχει προτάσεις για την τηλεόραση.

Όσο για την πολυαγαπημένη της μητέρα και τον θάνατό της, η Ισμήνη Καλέση αποκάλυψε πως «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Ζούσα πάντα μαζί της».

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα