Μην χασετε

Ιωάννα Τούνη: «Όποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα»

Η Ιωάννα Τούνη είναι πλέον 5,5 μηνών έγκυος και ανυπομονεί να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Όπως έχει αποκαλύψει, όμως, η εγκυμοσύνη της δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς υποφέρει από ζαλάδες και εμετούς και η ψυχολογία της δοκιμάζεται λόγω των ορμονών.

 

Το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως από χθες νιώθει χάλια.

«Από χθες νιώθω χάλια και έχω κάνει φουλ εμετούς μέχρι τώρα. Οπότε σήμερα θα κάνω τα ραντεβού μου online και θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω. Τις ημέρες που το στομάχι μου είναι έτσι μπορώ να φάω μόνο φρυγανιές και τίποτα άλλο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη αναφερόμενη στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.

Advertisements

Η influencer δημοσίευσε ένα βίντεο από το πρωινό της γεύμα το οποίο περιλάμβανε μόνο φρυγανιές.

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα