Μην χασετε

Ιχθύες: Γιατί είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο – 6 λόγοι που είναι δύσκολο να τους καταλάβεις

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πως αποτελεί ένα ζώδιο, το οποίο είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Οι περισσότεροι που έχουν έναν δικό τους άνθρωπο, το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, που αναρωτιούνται, μπορούν να διαβάσουν τη λίστα που βρίσκεται παρακάτω, η οποία περιλαμβάνει τους λόγους που ένας ιχθύς δεν γίνεται εύκολα κατανοητός. Αναλυτικότερα:

 

Ακολουθούν έξι λόγοι που είναι δύσκολο να τον καταλάβει κάποιος

  1.  Οι ιχθείς πάντα ψάχνουν για νέες εμπειρίες: Από τη φύση του είναι περιπετειώδης και ψάχνει για νέες εμπειρίες. Το ότι κινείται συνέχεια όμως έχει ως αποτέλεσμα το να μην μπορεί να φτιάξει δεσμούς που να κρατάνε. Δεν φοβάται τα ταξίδια και χρησιμοποιεί αυτές του τις εμπειρίες για να εξελιχθεί.
  2.  Είναι πολύ καλοί καλλιτέχνες: Είναι ονειροπόλοι, πανέξυπνοι, με μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα. Έτσι μπορούν να δίνουν λύσεις σε προβλήματα που οι περισσότεροι θεωρούν ανορθόδοξες. Είναι πολύ καλοί σ’αυτό αλλά βέβαια πολλές φορές η φαντασία τους μπορεί να τους αποπροσανατολίσει από το πρόβλημα, έχοντας τα αντίθετα αποτελέσματα.
  3.  Ο ιχθύς είναι πολύ εμπαθής: Αν και αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Συχνά μπερδεύουν τα συναισθήματα των άλλων με τα δικά τους. Αυτό τους προκαλεί τεράστια πίεση και αρχίζουν να αγνοούν τα δικά τους συναισθήματα.
  4.  Είναι από τη φύση τους εσωστρεφείς: Τους φαίνεται αρκετά δύσκολο να βρίσκονται γύρω από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και δυσκολεύονται τότε να εκφραστούν όπως θα ήθελαν. Μόλις όμως νιώσουν πιο άνετα και αφεθούν, θα δείτε την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους.
  5.  Δυσκολεύονται να ελέγξουν τα συναισθήματά τους: Περήφανοι και συμπονετικοί, οι ιχθείς μπορεί να παθαίνουν φρενίτιδα μερικές φορές λόγω αυτού. Αυτό είναι το τίμημα για τη συμπόνοια τους, που δεν έχει όρια. Δεν είναι απίθανο να δουν τον εαυτό τους να διασχίζει ωκεανούς για έναν άγνωστο.
  6.  Ο αγώνας για ανεξαρτησία: Είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Κάνουν ότι μπορούν για να μην χρειάζεται να βασίζονται σε άλλους. Αυτή η περηφάνια τους οδηγεί να πληρώνουν ένα μεγαλύτερο τίμημα, γιατί αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια. Εάν είστε ιχθύς, διαχειριστείτε τους πόρους και τις δυνατότητές σας προσεκτικά. Θυμηθείτε πως οι φίλοι σας θα χαιρόντουσαν να σας βοηθήσουν, αν το χρειαζόσασταν.

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα