Μην χασετε

Η Μυρτώ της Πάρου έγινε 26 – Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της: «Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα»

Αυτό το κορίτσι που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια έκλεισε χθες Κυριακή τα 26 του χρόνια και απολαμβάνει την κάθε της ημέρα, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι καλά.

 

Μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Κοτρώτσου ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι που ετοίμασε στην κορούλα της και της ευχήθηκε μόνο καλά.

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου!

Advertisements

Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης!

Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα

Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο, και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες που σε πολλούς περνούν απαρατήρητες.

Θα ‘θελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτήν την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει όλο τον κόσμο!

 

Advertisements

Θα δοξάζω πάντα τον Θεό που σε άφησε να ζήσεις δίπλα μου, να σε αγκαλιάζω και να νιώθω την ζεστασιά από το κορμί σου, να σε φιλάω και να γεύομαι τα φιλιά σου, να σε κοιτάω όμορφη μου και να μου δίνεις λίγη από τν δύναμή σου, που πήρε κάθε δάκρυ σου και το έχει κάνει χαμόγελο. Μόνο έτσι εξηγώ ότι δεν έχεις κλάψει ποτέ από τότε, παρά μόνο τις στιγμές που μαθαίνεις επιληπτικές κρίσεις!

Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα, της επιστήμης που μπορεί να σε κάνει καλύτερα, όσο και αν αυτό αργεί! Ξέρω πως κάπου κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου γιατί παρακαλάω τον Θεό να ζήσεις περισσότερα χρόνια, αλλά μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω και θα στέκομαι άγρυπνος φρουρός στο πλάι σου για το υπόλοιπο της δίκης μου ζωής, και ίσως ακόμη πιο πολύ…»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα