Μην χασετε

Η Μαίρη Μηλιαρέση μπαίνει στην Φάρμα: «Θέλω να πάρω το σκυλί μου μαζί. Θα το συζητήσω πάρα πολύ σκληρά»

Η Μαίρη Μηλιαρέση φιλοξενήθηκε σήμερα, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, και επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο της Φάρμας. Συνοδευόμενη από τον σκύλο της, την Έλλη, εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ότι βλέπει την πρόταση ως πρόκληση.

 

«Χωρίς την Έλλη εγώ που να πάω, εγώ αυτό το σκυλάκι το μάζεψα, το υιοθέτησα το έσωσα από το καταφύγιο το έχω μαζί μου 5-6 μήνες τώρα και δεν θέλω να το αποχωριστώ. Εκτός αυτού είναι ένα σκυλί ανθεκτικό γιατί είναι τσομπανάκι , είναι κοινωνικό αγαπάει τα ζώα τις γάτες τις κυνηγάει μόνο για να παίξει και εκείνες τις ορμάνε και γενικότερα θέλω να πάρω το σκυλί μου μαζί.

Θα το συζητήσω πάρα πολύ σκληρά, θα το διαπραγματευτώ, όσο δεν πάει αλλά και αν χρειαστεί να μην την πάρω μαζί, επειδή μια φορά το έκανα αυτό λόγω της κόρης μου, άφησε την τηλεόραση και την δουλειά μου νομίζω πως αν παρά ζορίσουν τα πράγματα λόγω του σκύλου μου δεν θα χάσω την ευκαιρία να πάω στην Φάρμα. Είναι για μένα μια τρελή πρόκληση και θέλω να το δοκιμάσω, είμαι πολύ χαρούμενη αλλιώς γιατί να το κάνω. Έχει δουλειές εγώ είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη για να κάνω δουλειές»

Advertisements

 

tlife.gr

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα