Μην χασετε

«Η κόρη μου έμεινε με το κινητό στο χέρι και τα ακούγαμε όλα»: Καθηλώνει η μαρτυρία ενός πατέρα

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Οι δεκατιανοί” στον “ΣΚΑΪ”, μίλησε ένας πατέρας η κόρη του οποίου νοσηλεύεται ακόμα τραυματισμένη στη Λάρισα και αποκάλυψε πως την ώρα της μοιραίας σύγκρουσης, άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο της κόρης του αφού εκείνη την ώρα είχε αφήσει το τηλέφωνό της ανοιχτό ενώ δεν -παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους που την βοήθησαν να βγει ζωντανή,

 

«Την κόρη μου και άλλες δυο φίλες της που είναι συμφοιτήτριες, ευτυχώς τις βοήθησε ο Θεός. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Τη βοήθησε ο Θεός και επέζησε. Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι για να ευχαριστήσω δυο ανθρώπους που τη βοήθησαν. Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου ήταν μέσα στο τρένο μαζί με τις φίλες της, την Μαρία και την Έλλη και άλλο ένα παιδί, υπήρχε εκεί και ένα παιδί, Χρήστος το όνομά του.

Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου έμεινε με το κινητό στο χέρι και ακούγαμε live όλες τις εξελίξεις. Την άκουγα που εγκατέλειπε το τρένο και άκουγα, ο Χρήστος, ο Χρήστος. Τη βοήθησε, να τον έχει καλά ο Θεός, και την κόρη μου και τις φίλες της αλλά και ένα παιδί που είχα κάψει τα μάτια του. Είναι ένας ήρωας αστυνομικός που θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρω το όνομά του γιατί αν δεν ήταν αυτό το παιδί, δε θα μπορούσαν να βγουν από εκεί αυτά τα παιδιά. Υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, να τον χαίρονται οι γονείς του.

Advertisements

 

Δεν τον γνωρίζαμε, ούτε είχε πει την ιδιότητά του, την έμαθα εγώ μετά… Όταν τα παιδιά εγκατέλειψαν το τρένο με τη βοήθεια αυτού του παιδιού, η κόρη μου τσακίστησε σε κάτι σίδερα, τα ακούγαμε όλα από το κινητό… Εκείνη την ώρα βρέθηκε ένας αστυνομικός, τον έπιασε η κόρη μου από τα πόδια και τον παρακάλεσε να την πάρει και να την πάει στο νοσοκομείο. Αυτός ο άνθρωπος την έβαλε στο περιπολικό με τις δυο φίλες της, φύγανε αμέσως για το νοσοκομείο. Ευάγγελος Ντόντος είναι το όνομά του και υπηρετεί στη Λάρισα» ανέφερε ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας που εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα