Μην χασετε

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Βαγγέλης Περρής: Όσα είπαν και σχολίασαν στο χθεσινό «Τhe 2night show» (βίντεο)

Τι είπαν για την κόντρα τους; 

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος του χθεσινού «Τhe 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος τη φετινή χρονιά έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής Spata Live και δεν συνεργάζεται πλεόν με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Πολλοί απόρησαν όταν έμαθαν για το σημερινό καλεσμένο, καθώς είπαν έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, προλογίζοντας τον καλεσμένο του.

Advertisements

Η συνέντευξή τους ξεκίνησε με αρκετό χιούμορ. «Πάντα πιστεύεις ότι μιλάω πολύ αλλά και εσύ δεν πας πίσω πλέον. Μήπως με αδικείς;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον Βαγγέλη να απαντά: «Όχι, σου αρέσει να μιλάς και νομίζω ότι είσαι από τους ανθρώπους που κάνεις αυτό που σου αρέσει στην τηλεόραση και υπάρχει αποδοχή από τον κόσμο».

Σε ότι αφορά τις μεταξύ τους σχέση, οι δύο άντρες συμφώνησαν με την πρόταση του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος επεσήμανε: «Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν. Αν το έχουμε κάνει, που το έχουμε κάνει αμφότεροι, είναι ένα λάθος και δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί». «Αν δεν βρισκόμασταν στα ίδια στούντιο πιθανώς να μην γινόταν. Μαζί σου οι σχέσεις μου είναι πολύ πιο ειλικρινείς από άλλες, πραγματικά το εννοώ», συμπλήρωσε ο οικοδεσπότης του «The 2night show».

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Βαγγέλης Περρής, έπαιξε ένα παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε σε 20 δευτερόλεπτα να μιλήσει με καλά λόγια για τηλεοπτικά πρόσωπα. Όταν του ζητήθηκε λοιπόν να κάνει κάτι τέτοιο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είχε απέναντί του, δήλωσε γελώντας: «Παιδιά είπαμε καλά πράγματα. Μην το παρακάνουμε». Στη συνέχεια ζήτησε από τον παρουσιαστή να κάνει κάτι αντίστοιχο για τον ίδιο, με τον τελευταίο να αναφέρει: «Τι έξυπνος τι ταλαντούχος άνθρωπος. Μιλάει ακατάπαυστα, γράφει πολύ ωραία, κάθεται φωνάζει, πλακώνει, τσαντίζεται, σπάει αλλά στο τέλος… τα πληρώνει»!

Δείτε το απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή:

Advertisements

faysbook.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα