Υλικά
Έτοιμο φύλο για πίτσα ή 1½ μπαγιάτικο ψωμί σε κύβους
1 κούπα γάλα
1-2 αυγά
Κέτσαπ
Πελτές ντομάτας
Λίγο κασέρι τριμμένο
Λίγη μοτσαρέλα
10 φέτες ζαμπόν
5 φέτες μπέικον
2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
Εκτέλεση
Δύο τρόποι προτείνονται για γρήγορη ζύμη: να αγοράσετε μια έτοιμη ή να φτιάξετε ζύμη για πίτσα από το μπαγιάτικο ψωμί που σας έχει μείνει. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έτοιμη ζύμη, «μαδήστε» πρώτα το μπαγιάτικο ψωμί. Χτυπήστε τα αυγά με το γάλα και περιχύστε το ψωμί. Στη συνέχεια, ζυμώστε με τα χέρια, απλώστε το στο ταψί (πάνω σε λαδόκολλα) και πατήστε το για να απλωθεί ομοιόμορφα παντού.
Στον πελτέ ντομάτας προσθέστε αλάτι, λίγο λεμόνι και (προαιρετικά) τριμμένο βασιλικό και αλείψτε τον στη ζύμη.
Απλώστε τα τυριά ομοιόμορφα πάνω από τη σάλτσα και, στη συνέχεια, τα αλλαντικά, τις πιπεριές και τις φέτες ντομάτας.
Ψήστε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 15 περίπου λεπτά.