Μην χασετε

«Φτάνει, σκ@στε, σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές»: Ξεσπά η Νικολέττα Ράλλη για την υπόθεση της Πάτρας

Η Νικολέττα Ράλλη, θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της με τον τρόπο που αναπαράγεται η υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο τω τριών κοριτσιών από όλες τις εκπομπές, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

 

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες; Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@στηκα. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚΑΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δε τα έλεγα» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Advertisements

 

 

znews.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα