Μην χασετε

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από εμένα, κοίτα που μας πρόλαβε»

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στον Λυκαβηττό με πάνω από 500 καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία υπήρξε συμπαίκτρια του Γιώργου Αγγελόπουλο στο Survivor 2017.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στην οποία συμμετέχει, αποκάλυψε πως θα πάει στον γάμο αμέσως μετά την εκπομπή.

«Εγώ σε λίγο, μόλις τελειώσουμε την εκπομπή, θα τρέξω να πάω στον γάμο. Έχω φέρει τη φορεματάρα μου να αλλάξω και θα πάω στον γάμο» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε.

Advertisements

«Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε και μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας».

 

tlife.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα