Μην χασετε

«Ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω» Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια που φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μεταξύ άλλων μίλησε και για την μεταγραφή της στο Mega.

 

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου», δήλωσε αρχικά.

Advertisements

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να αναφερθεί στην μητέρα της και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα φορές να λυγίζω πολλές φορές όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο γονείς μου με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα.

 

Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση της δύσκολης αυτής κατάστασης άλλαξε την οπτική μου και αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Advertisements

 

Από fthis.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα