Θέλεις την ομελέτα σου αφράτη αλλά ότι κι αν κάνεις δε μοιάζει ποτέ με αυτή που τρως στα εστιατόρια; Δες ένα πολύ απλό trick για να γίνει σούπερ αφράτη και πολύ νόστιμη!
Αν θέλεις η ομελέτα σου να γίνεται αφράτη και να μοιάζει με αυτή που τρως στα εστιατόρια τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μπλέντερ σου. Ρίξε δύο αυγά, 1 κουταλιά της σούπας γάλα, αλάτι και πιπέρι μέσα στο μπλέντερ σου και χτύπα τα για ένα λεπτό. Στο μεταξύ λιώσε σε μέτρια φωτιά 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μέσα την ομελέτα σου. Πασπάλισε, όταν είναι έτοιμη η ομελέτα, με λίγο τριμμένο τυρί και δίπλωσέ την στη μέση. Άφησε το τυρί να λιώσει για μερικά δευτερόλεπτα και σέρβιρε την ομελέτα αμέσως.
Advertisements