Μην χασετε

Ένα εύκολο trick για την πιο αφράτη ομελέτα που έχεις φάει ποτέ!

Θέλεις την ομελέτα σου αφράτη αλλά ότι κι αν κάνεις δε μοιάζει ποτέ με αυτή που τρως στα εστιατόρια; Δες ένα πολύ απλό trick για να γίνει σούπερ αφράτη και πολύ νόστιμη!

Αν θέλεις η ομελέτα σου να γίνεται αφράτη και να μοιάζει με αυτή που τρως στα εστιατόρια τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μπλέντερ σου. Ρίξε δύο αυγά, 1 κουταλιά της σούπας γάλα, αλάτι και πιπέρι μέσα στο μπλέντερ σου και χτύπα τα για ένα λεπτό. Στο μεταξύ λιώσε σε μέτρια φωτιά 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μέσα την ομελέτα σου. Πασπάλισε, όταν είναι έτοιμη η ομελέτα, με λίγο τριμμένο τυρί και δίπλωσέ την στη μέση. Άφησε το τυρί να λιώσει για μερικά δευτερόλεπτα και σέρβιρε την ομελέτα αμέσως.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα