Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου Νατάσα και τη Χριστιάνα, δεν το ήξερα, δεν είχα ιδέα, τους αγαπάω»

Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκινώντας την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου, θέλησε να «απολογηθεί» στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάννας Μπέτα, ειδάλλως θα ήταν παρούσα.

 

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε στο κοινό και στους συνεργάτες της: «Σήμερα θα παίξουμε ένα θέμα που αφορά στην έκθεση ζωγραφικής της Κριστιάννας Μπέτα. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα, ήξερα γενικά ένα θέμα με τη Νατάσα. Λείπει και η Ελένη (σ.σ. Γελαλή) και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω.

Advertisements

Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουνε”. Και που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους σε κάτι που αγαπούν».

 

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Χθες λοιπόν, ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Θα βγουν κάποιοι και θα πουν “η Μενεγάκη δεν το ήξερε;”. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα, όπως πολλά πράγματα που δίνονται για δουλειές. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά.

Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα