Μην χασετε

«Έγινα ξανά μαμά στα 56 μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μου λένε ότι μοιάζω με γιαγιά του αλλά αδιαφορώ»

Η Claudia Raia, η οποία είναι γνωστή ηθοποιός στη Νότια Αμερική, καλωσόρισε τον γιο της Luca, αφού έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο στα 56 της χρόνια. Από τότε που μοιράστηκε, όμως, τα χαρμόσυνα νέα με τους 8,7 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, έχει δεχτεί πολλά κακόβουλα και πρικρόχολα σχόλια που αφορούν την ηλικία της.

 

Κάποιοι χρήστες μάλιστα, δεν δίστασαν να την κοροϊδέψουν για την εμφάνισή της, λέγοντάς της ότι μοιάζει με… γιαγιά του παιδιού της και όχι με μητέρα του.

Σε όλους τους επικριτές της η Claudia, μέσα από μια συνέντευξή της, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι αδιαφορεί για τις κακίες τους, είπε τα εξής:

Advertisements

«Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να είσαι μητέρα και δεν έχουν σχέση με την ηλικία. Στην περίπτωσή μου, το γεγονός ότι είμαι άνω των 50 ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά αξίζει να αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα υπάρχουν χίλιες μορφές οικογένειας και τόσες άλλες μορφές μητρικής αγάπης! Πρέπει να σταματήσουμε αυτή τη μανία να κρίνουμε ή να βάζουμε όρια στη μητρότητα. Κάθε άτομο αντιμετωπίζει αυτή την εμπειρία με έναν μοναδικό τρόπο.»

 

Η Claudia, η οποία είναι επίσης μητέρα του Enzo, 25 ετών, και της Sophia, 20 ετών, μοιράστηκε με τους ακολούθους της το πώς ένιωσε που έγινε ξανά μητέρα μετά από τόσα χρόνια, λέγοντας ότι είναι πιο ευτυχισμένη ποτέ.

 

mama365.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα