Μην χασετε

Eξαλλος έγινε o Αλέξης Γεωργούλης με τoν Κώστα Τσουρό: «Eίσαι σε μια θέση, είσαι στoν αέρα και δεν ξέρεις τι λες»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης! Και ενώ η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τον Αλέξη, αργότερα η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την πολιτική και τον πολιτισμό. Ο Αλέξης είπε ότι προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό μέσα από την πολιτική. Η ένταση όμως ξεκίνησε όταν ο Αλέξης έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Έλεγες  ότι ο μισθός σου ότι είναι 25 χιλιάρικα. Όχι είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου. Εκεί ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ του Αλέξη και του Κώστα Τσουρού ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αλέξης του είπε. “Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου” και όταν ο Κώστας Τσουρός του είπε “αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες”, ο Αλέξης του απάντησε: Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες”!

Τα αίματα άναψαν ο εκνευρισμός και των δυο ήταν εμφανής μέχρι που η Ναταλία έκανε την παρέμβασή της και ηρέμησαν τα πνεύματα. Δες το βίντεο

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα