Μην χασετε

DWTS: Ζευγάρι ο Βαγγέλης Κακουριώτης με τη ντάμα του; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη είναι οι μεγάλοι νικητές του Dancing with the stars, και η χημεία μεταξύ τους έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Μάλιστα οι δυο τους ταιριάζουν τόσο πολύ που πολλοί αναρωτιούνται, αν εκτός από χορευτικό ζευγάρι είναι και ερwτικό.
«Τόσο ωραίο συναίσθημα και θα συμφωνήσω πολύ ταιριαστοί. Εγώ νόμιζα ότι τα έχετε» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος προκαλώντας γέλια αμηχανίας στο πλατό!

«Η χημεία είναι πολύ καλή και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι τόσες πολλές οι πρόβες και ο χρόνος που αφιερώνουμε που αν δεν ήταν καλή η χημεία δεν νομίζω ότι θα άντεχα», απάντησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο guest κριτής επέμεινε: «Τα έχετε πραγματικά;» Ο Βαγγέλης τότε είπε: «Είμαι άνθρωπος που και να συνέβαινε κάτι δεν νομίζω ότι θα το έλεγα, θα το κρατούσα για εμένα.»

Ο ίδιος λίγο καιρό πριν είχε πάει σαν καλεσμένος στο Πρωινό είχε δηλώσει σχετικά με τη σχέση του με την Νικολέτα Μαυρίδη:«Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα, πολύ καλή χορογράφος και πολύ καλός άνθρωπος. Είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και μας έχει βοηθήσει στο να ανταποκριθούμε περισσότερο στο show… Εντάξει, δεν έχει συμβεί κάτι στο ερwτικό κομμάτι. Θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, την αγαπώ πολύ, αλλά η χημεία μας φτάνει μέχρι το φιλικό…».

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα