Μην χασετε

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τα μάτια της που έχουν διαφορετικά χρώματα, με το ένα να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τα μάτια της που έχουν διαφορετικά χρώματα, με το ένα να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

 

Η 35χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού, μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και αναφέρθηκε σε ένα «ελάττωμα» που έχει στο προσώπό της.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού φαίνεται να έχει δύο διαφορετικά χρώματα ματιών, με το ένα να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

Έπειτα από ερωτήσεις που δέχτηκε για τα μάτια της, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, ανεβάζοντας σε insta story το παρακάτω:

Advertisements

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω πως ό,τι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας. Το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας, μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι».

 

 

enimerotiko.gr

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα