Μην χασετε

Η δημόσια συγνώμη του Μάρκου Σεφερλή για τη φάρσα στους ηλικιωμένους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα».
Οι φάρσες που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σε ηλικιωμένους στην εκπομπή της Τρίτης, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων. Η “Γραμμή Ζωής” με ανακοίνωση της κάλεσε τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους ηλικιωμένους και να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο διαφορετικά ο φορέας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Ο ηθοποιός, σήμερα το πρωί, ιδιαίτερα φορτισμένος, προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή δημόσια συγνώμη:

«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα. Πρώτος από όλους εγώ στενοχωρήθηκα από την έκβαση που πήρε όλο αυτό το θέμα. Με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια, ξέρετε ποια είναι η στάση μου απέναντι στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας και όχι μόνο, γενικά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δίνω το “παρών” σε κάθε φιλανθρωπικό γεγονός όσο φορτωμένο και να είναι το πρόγραμμά μου, τα παρατάω όλα και είμαι κοντά τους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν γίνεται το γεγονός. καταλάβατε όλοι ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ποτέ μου δεν έχω πρόθεση να βλάψω κανέναν, όλα γίνονται στα πλαίσια της καλής διάθεσης, του χιούμορ, της διασκέδασης του κοινού αλλά και του ίδιου που ασχολούμαι κάθε φορά και κάνω παιχνίδι μαζί του. Ζητάω δημόσια συγνώμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους, δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Συμβαίνουν αυτά τα παράγματα, αγνός ήταν ο σκοπός μου, εξελίχθηκε κάπως αλλιώς. Καλά να είναι αυτοί οι άνθρωποι οι δύο που μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο, τους στέλνουμε την αγάπη μας και υποσχόμαστε να τους αποζημιώσουμε καθώς και όλους εσάς με την εκπομπή που θα κάνουμε σήμερα».

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα