Μην χασετε

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Η Τόνια μου έχει πάρει το μυαλό! Μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα”!

Έτοιμος για γαμπρός!

Έτοιμος για να χορέψει τον χορό του Ησαΐα δηλώνει το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Η σχέση του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να μετράει μόνο λίγους μήνες όμως εκείνος δηλώνει τρελά ερωτευμένος και αποφασισμένος για όλα!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τόνια ακόμα και σε ένα μήνα! Ο ίδιος αποκαλύπτει στο περιοδικό “Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα, ή σε ένα χρόνο! Αυτό θα μας το δείξει η ίδια η ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η Τόνια είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βγάλει την επιθυμία να κάνω οικογένεια”.

a63c629b-9ad0-4bd1-9c7c-346c5d53e0cb

Advertisements

Το μοντέλο αποκάλυψε πως δεν θυμάται καθόλου πώς να φλερτάρει αφού έχει χάσει το μυαλό του με την Τόνια Σωτηροπούλου: “Είμαι αρκετό καιρό με την Τόνια και μου έχει πάρει το μυαλό, οπότε δε θυμάμαι καν τι γινόταν στο παρελθόν. Ομολογώ ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα, γιατί αυτό που ήθελα από μία σχέση ήταν εκεί μπροστά μου και επειδή δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, μου φαινόταν τεράστια η αλλαγή”.

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα