Μην χασετε

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φοβήθηκα ότι έμεινα έγκυος, δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το ξέσπασμα που έκανε πρόσφατα στα social media, όταν οι followers της ζητούσαν δώρα και κινητά τηλέφωνα από εκείνη, χωρίς να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς της.

«Δεν γεννήθηκα επιχειρηματίας, δούλεψα πολύ στη ζωή μου. Το τι έχω κάνει, το ξέρω καλά εγώ, το ξέρει η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν. Δούλευα από 13 χρονών, μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε πλυντήριο αυτοκινήτων, σε βενζινάδικα, ως καθαρίστρια και έχω κάνει πάρα πολλά», ανέφερε.

 

Σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το βίντεο που μοιράστηκε πρόσφατα στο instagram δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Advertisements

«Φοβήθηκα όταν αντιλήφθηκα ότι μάλλον είμαι και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Διάβασα πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο που γράφανε: “Κρίμα την καημένη το έχασε”. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας», απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα