Μην χασετε

«Δικαιώθηκα απέτυχα τιμωρήθηκα επανήλθα»: Ο Λάκης Γαβαλάς έγινε 70 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Πάρο

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον Λάκη Γαβαλά η 6η Αυγούστου, καθώς είχε τα γενέθλιά του. O γνωστός σχεδιαστής μόδας δέχτηκε αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα του πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

 

Αυτές τις ημέρες ο Λάκης Γαβαλάς απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο και έτσι οι φίλοι του αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μίνι πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 70α γενέθλιά του.

Ο ίδιος λοιπόν, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αφού πρώτα δημοσίευσε μια παιδική του φωτογραφία ανακοινώνοντας τα γενέθλιά του, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενος κρατώντας την τούρτα του και στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα φίλοι μου‼️ Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ. Αυτό νιώθω σήμερα στα plys70 και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους φίλους μου τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και όλους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη είτε προσωπικά είτε με μηνύματα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για εμένα‼️

Advertisements

Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα δικαιώθηκα απέτυχα τιμωρήθηκα επανήλθα παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εγώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την προσωπικότητα και υπόσταση μου.. Ευχαριστώ πολύ‼️».

 

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα