Μην χασετε

Δεβετζή: “Ρε Ντανούλες, γιατί; Χαλαρώστε Ντανούλες”! – Έξαλλη η Φαίη Σκορδά!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και οι φαν του βρέθηκαν στο στόχαστρο της Πηγής Δεβετζή. Καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα υπονόησε ότι ο Ντάνος δεν παίζει δίκαια στο Survivor. Για τις δηλώσεις της αυτές, δέχτηκε κάποια αρνητικά μηνύματα από τις φανατικές θαυμάστριες του Σκιαθίτη παίκτη. Έτσι, όταν συνάντησε τους δημοσιογράφους έδωσε συνέχεια, κάτι που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

«Θέλω να πάω να σπουδάσω ψυχολόγος και ψυχίατρος για τα μηνύματα που δέχτηκα. Πήγα με χαρά στο Survivor Πανόραμα, είπα τα καλύτερα για όλα τα παιδιά και μόλις πήγα σπίτι, ενώ μου έγραφαν υπέροχα λόγια φίλοι, άγνωστοι, κλπ., ξαφνικά είχα κάτι μηνύματα από κάτι κοριτσάκια που με βρίζανε. Δεν ξέρω γιατί, είπα εγώ κάτι κακό για τον Αγγελόπουλο; Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Ντάνος στον Μάριο, γιατί θέλω να υπάρχει fair play. Ρε Ντανούλες, γιατί; Χαλαρώστε Ντανούλες! Ξέρω χρόνια τον Χανταμπάκη, δεν ήταν αυτός που έδειξε στο Survivor», είπε η Πηγή Δεβετζή.

Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» την Ολυμπιονίκη, αναφέροντας τα εξής: «Όταν μιλάς για fair play, λες ότι αυτός δεν αγωνίζεται έντιμα. Έχουν περάσει 5 μήνες που το μόνο που έχεις δει από τον συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι αγωνίζεται έντιμα. Δεν μου άρεσε το Ντανούλες. Το βρίσκω πολύ υποτιμητικό. Εσύ θα γυρίσεις ποτέ να πεις Μαριούλες ηρεμήστε; Είναι πολύ υποτιμητικό. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει για μια Πηγή Δεβετζή η οποία είναι Ολυμπιονίκης. Έχει μια ειρωνεία. Δηλαδή, σε ποιον μιλάς; Ακόμα και αν είναι κοριτσάκια. Δηλαδή, μιλάς σε αυτά κοριτσάκια έτσι; Εσύ είσαι μεγαλύτερη γυναίκα, πιο ώριμη, πιο σοβαρή, πιο έμπειρη, έχεις μάθει να εκτίθεσαι στη δημοσιότητα και αν έχεις μάθει να εκτίθεσαι»!

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα