Μην χασετε

«Χρήστο μας, μας έλιωσες και μας ανέστησες»: H Νένα Χρονοπούλου αποθεώνει τον Χρήστο Δάντη για τη γενναιόδωρη πράξη του

Η Νένα Χρονοπούλου μέσα από τα social media ευχαρίστησε και αποθέωσε τον Χρήστο Δάντη για την πράξη ανθρωπιάς στην οποία ο καλλιτέχνης προέβη.

 

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ηθοποιός, ο τραγουδιστής έγραψε ένα τραγούδι για τον γιο της, Χρήστο, και όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για την αποδοχή.

«Όταν είσαι τεράστιος και σαν καλλιτέχνης και πάνω απ’ όλα σαν άνθρωπος δεν περιμένεις να σου ζητήσουν… Προσφέρεις μόνος σου από το “πολύ” που έχεις, και τότε η ψυχή ξαναγεμίζει δε μένει ποτέ άδεια!!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Τάσος και ήρθε ξαφνικά ένα μήνυμα στο e-mail του με αποστολέα το Χρήστο Δάντη και τίτλο : “Ένα τραγούδι από το Χρήστο για το Χρήστο σου και όλα τα παιδιά σαν το Χρήστο”

Advertisements

Και πιο κάτω συνέχιζε…

Για τα γενέθλιά σου Ράμπο, δώρο για τον ιερό σκοπό που υπηρετείς, επίτρεψέ μου να βάλω και εγώ το μικρό μου λιθαράκι, στην αποδοχή των παιδιών.

Λίγους μήνες πριν είχε ακούσει τους στίχους που έγραψα για την αποδοχή των παιδιών μας και έδειξε να του αρέσουν πολύ. Από εκείνη την ημέρα δε χάνει εκπομπή που αφορά το θέμα των ανθρώπων με αναπηρία και περίμενε μάλλον την κατάλληλη στιγμή για να μας κάνει να συγκινηθούμε όσο δεν πάει μέσα από την έκπληξη που μας ετοίμαζε.

Από σήμερα η λέξη “αποδοχή” των ανθρώπων με αναπηρία έχει τίτλο «Είμαι παιδί είμαι “άγγελος” και ήρθα να σε διδάξω» και τραγουδιέται από το μοναδικό Χρήστο Δάντη…

Και κάτι ακόμα, η αναπηρία έχει ελπίδα πια να τραγουδηθεί από όλο τον κόσμο μέσα από τις νότες και την ερμηνεία αυτού του τεράστιου ανθρώπου και καλλιτέχνη…

Advertisements

Χρήστο μας, μας έλιωσες και μας ανέστησες…

ΥΓ: Το ακούσαμε με μία κιθάρα και το φυσικό όργανο του Χρήστου που είναι η ψυχή του μέσα από το ιδιαίτερο λαρύγγι που έχει… ΜΑΓΕΙΑ !!!»,έγραψε στην ανάρτησή της η Νένα Χρονοπούλου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα