Μην χασετε

«Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου»: Το σuγκινητικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή

Η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το στήριγμά της και δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς πλέον μπορεί να της μιλάει μόνο μέσα από τα όνειρά της.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ανακοινώσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022 ότι η αγαπημένη της μητέρα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, μετά από σκληρότατη μάχη που είχε δώσει με τη ζωή της μέσα στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και δημόσια την μητέρα της μέσα από τα social media της και είχε ραγίσει καρδιές.

Αυτό έκανε και σήμερα, 8 Μαρτίου, μιας και σαν σήμερα ήταν τα γενέθλια της μητέρας της και αυτό είναι κάτι, που πραγματικά δεν το αντέχει. Η Σίσσυ Χρηστίδου, με μια συγκινητική ανάρτηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της από την παιδική της ηλικία, λέγοντας πώς: Εκεί πάνω, πάντα θα είσαι κορίτσι!

Advertisements

 

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναικες… Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν.. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και η δικές τους φωνές μας οδηγούν.. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες… Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση.. μας θυμίζουν τη διαδρομή.. αρκεί να τις θυμόμαστε.. να τις ακούμε..

Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς.. μόνο αν χαθεί αυτή..

Χρόνια πολλά κορίτσια μου… 8.3.23. Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου.. Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι.. Μου λείπεις..»

Advertisements

 

gossip-tv.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα