Μην χασετε

«Χαμογέλα και Πάλι»: Το μακροσκελές μήνυμα που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση των τριών κοριτσιών

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παρουσίασε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

 

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής δέχτηκε ένα μακροσκελές μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από έναν επαγγελματία υγείας, που είχε άμεση σχέση με την φροντίδα της Τζωρτζίνας. Η παρουσιάστρια δεν είπε το όνομα του μάρτυρα, ύστερα από δική του επιθυμία.


Με αφορμή μια φωτογραφία – ντοκουμέντο που παρουσίαση η εκπομπή του Mega την προηγούμενη Κυριακή, το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση του προσώπου-μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους. Υπάρχει μια διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο, που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ουδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού (Τζωρτζίνα) στον συγκεκριμένο χώρο απλά επειδή δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μια νοσηλεύτρια.

Advertisements

Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον, ήταν σαφές ότι μπορούσε λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας από την πρώτη μέρα που η Τζωρτζίνα βγήκε από το νοσοκομείο του Ρίου τον Ιούλιο του 2021 ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής ενασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας όπως αστείο είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος που αναφέρεται ο “μάρτυρας” εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να “σηκώσει” το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω στις επίσημες αρχές» έγραφε το μήνυμα.

 

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα