Μην χασετε

Μπαστουνάκια Κοτόπουλου

Να μια καλή πρόταση για όσους τα βρίσκουν… μπαστούνια στη μαγειρική.

Υλικά

½ κιλό στήθος κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μακρόστενα μπαστουνάκια
¾ πακέτο βούτυρο
2 με 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές ξερή ρίγανη τριμμένη
1 κουταλιά ξερό θυμάρι τριμμένο
1 πακέτο κορν φλέικς
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Advertisements

Χτύπησε το βούτυρο με το χυμό λεμονιού να αφρατέψει, και πρόσθεσε ανακατεύοντας
τα αρωματικά, αλάτι και πιπέρι.

Αλατοπιπέρωσε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου κι από τις δύο πλευρές με μια λεπτή στρώση από το μείγμα του βουτύρου και τύλιξε τα με τα κορν φλέικς που τα έχεις κάνει θρύψαλα με τα γυμνά σου χέρια.

Στρώσε ένα ρηχό ταψί φούρνου με λαδόκολλα και τοποθέτησε τα μπαστουνάκια σε απόσταση μεταξύ τους. Ψήσ’ τα κάτω από ζεστό γκριλ για 15 λεπτά περίπου. Όταν πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, γύρισέ τα κι από την άλλη να γίνουν ασορτί.

Διάλεξε την αγαπημένη σου σάλτσα και σέρβιρε τα μπαστουνάκια ζεστά.

cookoo.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα