Είναι νόστιμο, εύκολο, οικονομικό και με λίγες θερμίδες! Το pop corn θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του να καλέσετε φίλους στο σπίτι για να δείτε- κλασσικά- ταινία ή να κάτσετε χαλαρά και να μη κλειστείτε με τις ώρες στην κουζίνα για να τους περιποιηθείτε ως καλή νοικοκυρά…
Όμως και το σπιτικό pop corn– η γεύση του οποίου δε συγκρίνεται με τίποτα με αυτή του έτοιμου- αγαπητές μου, θέλει την τεχνική του για να γίνει αφράτο και να μην κάψετε μαζί με αυτό και την κατσαρόλα!
Στο video που ακολουθεί θα βρείτε το απόλυτο trick για να το πετύχετε. Δείτε το και θα καταλάβετε!
Το μυστικό κρύβεται αφενός στο να πετύχετε την ιδανική θερμοκρασία, αφετέρου στο να ανακινείτε συνεχώς την κατσαρόλα έτσι ώστε όλα τα σποράκια pop corn να σκάσουν. Τη στιγμή που το λάδι αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία, βγάλτε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας και ρίξτε τα σποράκια pop corn. Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα, πριν βάλετε την κατσαρόλα ξανά πάνω στο μάτι της κουζίνας.
Δείτε το video εδώ: