Μην χασετε

Άννα Φόνσου: «Πάψτε να μιλάτε για την υπόθεση της 12χρονης. Να ασχοληθούμε με το τι γίνεται στην Ουκρανία»

«Ας αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι. Δεν ωφελεί να έχουμε άποψη για όλα.»

 

Την Άννα Φόνσου συνάντησαν οι κάμερες και ρωτήθηκε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε δεν θέλει να αναφερθεί στην επικαιρότητα και προέτρεψε το ίδιο να κάνει και ο κόσμος και να ασχοληθεί καλύτερα με το τι γίνεται στην Ουκρανία…

Advertisements

«Δεν θέλω να σχολιάσω τι γίνεται στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι η εποχή μας, αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα, μπορούμε να δούμε τι γίνεται στην Ουκρανία, τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, αυτή η παρακμή που τρέχει από πίσω μας».

Συμπληρώνοντας τόνισε πως η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και καλό είναι να μην λαμβάνουν μεγάλη προβολή τέτοιου είδους ζητήματα για να αποφεύγονται περιστατικά μιμητισμού.

«Ας αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι. Δεν ωφελεί να έχουμε άποψη για όλα. Όπως μας φέρνουν πράγματα στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, έτσι μας έφερνε και αυτός. Με ενόχλησε όταν έμαθα τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Πάψτε να μιλάτε πια γι’ αυτή την ιστορία, από την ώρα που βγήκε το θέμα, έγιναν άλλοι 20 βιασμοί, ο μιμητισμός κάνει κακό. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Εγώ τον είδα τρεις φορές, μας έφερνε πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν τον ξέρω για να πω ότι με ξεγέλασε».

 

Advertisements

znews.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα