Μην χασετε

Αιγάλεω: Άρπαξαν βρέφος 8 μηνών μέσα από το σπίτι του και ετοιμάζονταν να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ

Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις έγιναν έξω από το σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα, όταν δύο δημοτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν μία παράξενη συμπεριφορά δύο ανδρών που κρατούσαν ένα βρέφος.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ του ALpha, οι δημοτικοί αστυνόμοι παρατήρησαν πως ο ένας κρατούσε το μωρό 8 μηνών στην αγκαλιά του, αλλά το κεφάλι του είχε γύρει και δεν έδινε σημασία, ενώ ο άλλος έκοβε βόλτες νευρικά πάνω-κάτω από τον σταθμό μέχρι ένα περίπτερο που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Αιγάλεω: Οι αντιφάσεις και η κατάθεση που έθεσε σε «συναγερμό» τις αρχές

Τότε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς οι άνδρες μεταξύ τους έπεφταν σε αντιφάσεις. Αρχικά δήλωσαν πως το παιδί ήταν της κολλητής τους φίλης, της οποίας δεν είχαν καν αποθηκευμένο το τηλέφωνο, ενώ χρειάστηκε να καλέσουν ένα τρίτο πρόσωπο για να τους δώσει τον αριθμό της φίλης τους.

Advertisements

Εκείνη επιβεβαίωσε ότι τους γνωρίζει, είχαν επισκεφθεί το σπίτι της, αλλά είπε ότι της το άρπαξαν από το σπίτι, όσο εκείνη έκανε μπάνιο.

 

Ο Δημοτικός αστυνόμος μάλιστα άκουσε τον έναν ύποπτο να λέει στον άλλον: «Στο είπα θα μπλέξουμε».

Στην αστυνομία, αρχικά οι δύο άντρες, κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου, είπαν πως είχαν κανονίσει με την συναίνεση της μητέρας να πουλήσουν το αγοράκι (για 50.000 ευρώ) και περίμεναν τους αγοραστές. Μόλις άκουσαν αυτό, η υπόθεση πήγε στο Τμήμα Ανηλίκων, τότε, οι δύο άντρες είπαν ότι «όχι, δεν πήγαμε να το πουλήσουμε, σας είπαμε αυτό το ψέμα γιατί φοβηθήκαμε. Μας το έδωσε η μάνα τους να το βγάλουμε βόλτα».

 

Advertisements

Κλήθηκε φυσικά και η μητέρα με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως και οι τρεις λένε ψέματα, με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα