Μην χασετε

Αυτά τα 4 ζώδια φοβούνται ότι κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν

Τα συγκεκριμένα ζώδια φοβούνται ότι κάποια στιγμή αυτοί που αγαπούν και είναι δίπλα τους, φίλος/η, εραστής/η, σύζυγος/η θα τα παρατήσουν και θα μείνουν μόνα τους. Μάλιστα, ούτε να το σκέφτονται δε θέλουν γιατί δε θα ξέρουν τι θα κάνουν αν βιώσουν μια εγκατάλειψη. Σαφώς έχουν αρκετές ανασφάλειες και ιδιαίτερες συναισθηματικές ανάγκες γι’ αυτό και δεν ξέρουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη κατάσταση. Ας πάμε να τα δούμε ποια είναι αυτά:

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί είτε το ταίρι του, είτε τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον εγκαταλείψουν. Είναι ένα άτομο αρκετά ανασφαλές, που δεν πατάει εύκολα στα πόδια του και μάλιστα δύσκολα πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητές του. Έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ανθρώπους στους οποίους να μπορεί να στηριχτεί και να επιβιώσει. Όταν «χτίζει» σχέσεις στη ζωή του κάνει τα πάντα για να τις κρατήσει, επειδή φοβάται ότι θα τις χάσει. Όταν βέβαια θεωρήσει ότι δεν τις έχει ανάγκη, τότε φεύγει εκείνος. Μην τον έχεις για τόσο… αθώο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρθένο την κράζουν όλοι λίγο ή πολύ! Νομίζεις δεν το ξέρει; Γνωρίζει ακριβώς ποια είναι τα ελαττώματά της και τι άποψη έχουν οι γύρω της για εκείνη. Αυτό ακριβώς είναι που τη φοβίζει. Θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει κάποιος/α να μείνει για καιρό κοντά της και θα την εγκαταλείψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρέμει και φοβάται στην ιδέα της απώλειας φίλων, συνεργατών ή εραστών. Δεν είναι ζώδιο που μπορεί να μείνει μόνο του. Κατά βάθος έχει ανασφάλειες και δεν πιστεύει στον εαυτό της όσο θα έπρεπε.

Advertisements

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι έχουν να λένε για το πόσο σκληρός και απρόσιτος είναι ο Σκορπιός. Αυτό που δεν μπορούν πολλοί να καταλάβουν είναι ότι το ζώδιο αυτό κρατάει κόσμο μακριά του και χτίζει ένα τείχος γύρω του, ακριβώς επειδή είναι πολύ ευαίσθητο, συναισθηματικό και φοβάται τον πόνο και την εγκατάλειψη. Τρέμει στην ιδέα ότι θα δεθεί με κάποιο άτομο, θα επενδύσει πάνω του συναισθηματικά ή υλικά και εκείνο θα τον προδώσει και θα τον παρατήσει. Ο Σκορπιός θα κάνει τα πάντα για να μην βιώσει αυτό το αίσθημα της εγκατάλειψης. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι στο τέλος θα μείνει μόνος του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίτο ζώδιο του νερού στην σχετική μας λίστα είναι ο Καρκίνος. Μιλάμε για ένα άτομο απόλυτα δοτικό και… αγαπησιάρικο. Όταν αγαπά, δίνει τα πάντα με την ψυχή του και δεν κρατά τίποτα για τον εαυτό του. Αυτό, ωστόσο, τον κάνει πολύ ευάλωτο συναισθηματικά. Έχει τον φόβο ότι τα πρόσωπα που εκείνος λατρεύει και εκτιμά, ίσως κάποια στιγμή τον εγκαταλείψουν και φύγουν από την ζωή του. Γι’ αυτό τον βλέπεις πολλές φορές να «πνίγει» τους δικούς του ανθρώπους και να μην τους αφήνει να ανασάνουν. Γιατί κατά βάθος δεν θέλει να τους χάσει και προσπαθεί να αγκιστρωθεί πάνω τους.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα