Μην χασετε

Αυτά τα 3 ζώδια όταν ∈ρωτευτούν γίνονται άλλοι άνθρωποι

∈ρωτας είναι ένα συναίσθημα το οποίο οι περισσότεροι θέλουμε να ζήσουμε έστω και μία φορά στη ζωή μας. Και ενώ όλοι προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό όταν ∈ρωτευόμαστε (ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σχέσης) υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γίνονται άλλοι άνθρωποι όταν γνωρίσουν το άτομο εκείνο το οποίο θα τους ανάψει τη σπίθα στην καρδιά τους. Σύμφωνα με την αστρολογία αυτά τα άτομα είναι πολύ πιθανό να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Τοξότης

Ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις οι Τοξότες δεν θα μπορούσαν παρά να γίνονται… μικρά παιδιά όταν ∈ρωτεύονται. Χαμογελούν διαρκώς, χορεύουν και δεν κρύβουν τη χαρά τους. Ειδικά στις αρχές της σχέσης θα προσπαθήσουν με ακριβά δώρα και μεγάλες χειρονομίες να εντυπωσιάσουν το άτομο του ενδιαφέροντός τους, ενώ πολύ σύντομα θέλουν να το γνωρίσουν στους φίλους και την οικογένειά τους. Θεωρούνται από πολλούς επιπόλαιοι, αλλά όταν ∈ρωτευτούν αληθινά, δίνουν μεγάλη προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου τους, πράγμα που τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και δείχνει πόσο αξιόπιστοι μπορούν να γίνουν.

 

Advertisements

 

Αιγόκερως

Παθαίνει μετάλλαξη. Σταματά να δουλεύει διαρκώς, χαμογελά πιο συχνά και γίνεται αισιόδοξος. Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ υψηλά στάνταρντ για τη σχέση τους, αλλά όταν αντιληφθούν πως αυτό που νιώθουν είναι αληθινό και αμοιβαίο, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ευχαριστήσουν το ταίρι τους και αφοσιώνονται σε αυτό, όπως ακριβως αφοσιώνονται σε κάθε στόχο τους. Στη σχέση, βέβαια, παραμένουν σοβαροί και δεν προδίδουν το ταίρι τους.

Υδροχόος

Οι επαναστάτες του ζωδιακού, όταν ∈ρωτευτούν, γίνονται από σκληροί και απροσπέλαστοι ρομαντικοί και γλυκείς. Μπορεί ένας Υδροχόος να μην εκδηλώνει τα συναισθήματά του, αλλά όταν ο θεός ∈ρωτας του χτυπήσει την πόρτα, όλες οι άμυνές του βγαίνουν από το παιχνίδι. Ο κόσμος αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από το ταίρι τους και κάθε τους προσπάθεια επικεντρώνεται στο να περνά καλά ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους. Αυτή η φάση θα είναι η πιο όμορφη στη σχέση σας με αφιερώσεις τραγουδιών, λουλούδια στη δουλειά και όμορφες στιγμές.

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα