Μην χασετε

Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται πολύ να χωρίσουν

Aν είστε από τους ανθρώπους που μετά το τέλος μιας σχέσης δυσκολεύονται πολύ να προχωρήσουν μπροστά, ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να κατηγορήσετε την αστρολογία. Μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε, αλλά συχνά ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε έναν χωρισμό έχει να κάνει με το ζώδιό μας. Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, οι χωρισμοί σας επηρεάζουν περισσότερο, δυσκολεύεστε να δώσετε τέλος σε μία σχέση και φυσικά να την ξεπεράσετε.

 

Καρκίνος

Με κυβερνήτη του τη Σελήνη, ο συναισθηματικός Καρκίνος δυσκολεύεται να αφήσει πίσω το παρελθόν. Επενδύει στους ανθρώπους και δεν μπορεί εύκολα να αποδεχθεί ότι κάτι μπορεί να μην λειτουργεί πια. Νιώθει επίσης ολοκληρωμένος όταν έχει έναν σύντροφο, για να τον φροντίζει και να νοιάζεται γι’ αυτόν. Λόγω της ευαίσθητης φύσης του θα πρέπει να βρει διάφορους τρόπους για να διαχειριστεί τα συναισθήματα που ακολουθούν έναν χωρισμό, τον οποίο θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αποφασίσει. Αν, όμως, ο σεβασμός, η αγάπη και ο eρωτας χαθούν θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα πει «χωρίζουμε».

Παρθένος

Για να κάνει σχέση μία Παρθένος σημαίνει ότι έχει σκεφτεί πάρα πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και ξεκινά τον δεσμό με γερές βάσεις, χωρίς συναισθηματισμούς. Γι’ αυτό και θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αποδεχτεί το γεγονός ότι αυτή η σχέση φτάνει σε ένα τέλος. Όπως θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να δώσει και το οριστικό τέλος, αφού δεν θέλει να ξαναμπεί στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου (βαριέται να περάσει πάλι τα ίδια), ενώ δεν αποδέχεται ότι η επιλογή της ήταν λανθασμένη.

Advertisements

Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και αγαπησιάριδες οι Ιχθύες δεν μπορούν να χωρίσουν, ακόμα κι αν γνωρίζουν πως η σχέση δεν βγάζει πουθενά. Ονειροπώλοι και με μεγάλη φαντασία, ζουν στον δικό τους κόσμο και δυσκολεύονται πολύ να αποδεχθούν την πραγματικότητα. Αρνούνται να αντιμετωπίσει τα γεγονότα, όπως αρνούνται και το τέλος της σχέσης.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα