Μην χασετε

Αυτά τα 3 ζώδια δε θα διαλύσουν τη σχέση τους εξ αιτίας μιας απιστίας

Για μερικά άτομα, το «κέρατο» οποιασδήποτε μορφής είναι η βασική αιτία για να διαλύσουν τη σχέση τους. Εξετάζοντας το συγκεκριμένο θέμα αστρολογικά, διαπιστώνουμε ότι μερικά ζώδια δεν θα δίσταζαν να τερματίσουν για πάντα τη σχέση, ειδικά αν είχαν συναποφασίσει με το ταίρι τους να κάνουν και οι δύο υπομονή έως ότου ξαναβρεθούν, αλλά ο ένας από τους δύο παραβίασε αυτήν τη συμφωνία.

 

Υπάρχουν όμως και μερικά ζώδια που μάλλον θα επέλεγαν να μείνουν με το σύντροφό τους ο οποίος «παραστράτησε», αν ήταν για μια και μοναδική φορά, βρισκόταν μακριά τους και ένοιωθε μοναξιά ή από βαρεμάρα. Τα συγκεκριμένα ζώδια, για τους δικούς του λόγους το καθένα, δεν θα λειτουργούσαν παρορμητικά, διαλύοντας τα πάντα, ανεξάρτητα αν θύμωσαν ή πληγώθηκαν. Αντίθετα, θα έδιναν δεύτερη ευκαιρία στον/στην σύντροφό τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν «μεγάλη καρδιά» και μπορούν να συγχωρήσουν μια απιστία:

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό γήινο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μπει πολύ αργά μέσα σε μια σχέση και ακόμα πιο αργά να βγει από αυτήν. Όταν αγαπά, αγαπά με όλη του την καρδιά. Οπότε, τείνει να προσκολλάται πάνω στον σύντροφό του, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τη λήξη της σχέσης. Ο Ταύρος θα πάρει πολύ προσωπικά την οποιαδήποτε «προδοσία» και θα νιώσει βαθιά μειωμένος. Και σίγουρα η ζωή του/της συντρόφου τους δεν θα είναι τόσο εύκολη το επόμενο διάστημα.

Παρόλα αυτά, δεν του αρέσει να τον σπρώχνουν ή να τον βιάζουν να καταλήξει σε αποφάσεις. Αν θέλει να τερματίσει μια σχέση, θα το κάνει στον δικό του χρόνο. Εύκολα συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι αυτό το αργό και σταθερό ζώδιο δεν θα άντεχε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, όπως είναι ένας οριστικός χωρισμός.

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ συγκεντρωμένα και πρακτικά άτομα. Θα επιλέξουν να παραμείνουν σε μια σχέση, επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή τη δεδομένη στιγμή. Έχουν το ταλέντο να αντιλαμβάνονται ορθολογικά τις καταστάσεις και να δουν με πρακτική ματιά τα υπέρ και τα κατά στο να διαλύσουν μια σχέση. Επίσης, μπορούν να μείνουν μαζί με ένα άτομο που τους έχει απατήσει, κρατώντας ταυτόχρονα συναισθηματικές αποστάσεις.

Εντούτοις, οι Αιγόκεροι μισούν την αποτυχία κάθε είδους και μπορεί να δουν την απιστία ως αποτυχία από την πλευρά τους. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να δεχθεί το τέλος σε οποιαδήποτε κατάσταση και, μάλλον θα προτιμήσει να επιδιορθώσει ότι χάλασε στη σχέση του, παρά να αποδεχθεί ότι τελείωσε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι άλλο ένα ζώδιο που δυσκολεύεται πολύ να αφήσει τους ανθρώπους που αγαπά, ανεξαρτήτως πόσες φορές θα πληγωθεί. Συχνά βρίσκονται χαμένοι σε μια θάλασσα τόσο των δικών τους συναισθημάτων, όσο και των ατόμων που τους περιβάλλουν. Αυτό το ζώδιο, λόγω της ενσυναίσθησης που διαθέτει, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχωρίσει αυτό που νοιώθει, λόγω της πολυφωνίας ή της κακοφωνίας που εισπράττει από τους άλλους. Αν ο/η σύντροφός τους είναι απολογητικός και υποσχεθεί ότι «δεν θα το ξανακάνει», το πιο πιθανό είναι ο Ιχθύς να τον/την πιστέψει.

Οι Ιχθύες θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν βρίσκονται μέσα σε μια σχέση και όχι περπατώντας σε μοναχικούς δρόμους. Θα προτιμούσαν λοιπόν να είναι μαζί με κάποιον που έκανε ένα… στιγμιαίο λάθος, παρά να βυθιστούν σε μια αρνητική μοναξιά!

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα