Μην χασετε

Aυτές είναι oι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σου (9-10/1)

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμα σε μία σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.

 

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά είναι λογικό πως οι άλλοι δε θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ: Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα